ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΣΚΑΡΙΝΙΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019/20

“ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ;”

Παραστάσεις στο Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο
κάθε Κυριακή πρωί στις 10:30 από 6 Πκτωβρίου μέχρι 17 Νοεμβρίου
Άλλες Πόλεις:
ΛΕΜΕΣΟΣ Σάββατο 9 Νοεμβρίου
ΛΑΡΝΑΚΑ Σάββατο 16 Νοεμβρίου
ΠΑΦΟΣ Σάββατο 23 Νοεμβρίου

Για κρατήσεις και πληροφορίες: 22270420 και 99485083

Περιληψη Εργου      Ημερολογιο Παραστασεων

ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΣΚΑΡΙΝΙ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ετοιμάζουμε νέο έργο για τη φετινή σχολική περίοδο 2019-2020, το οποίο θα είναι έτοιμο για να ταξιδέψει σε σχολεία από τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019, με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας για παρουσίαση στον χώρο του σχολείου σας.

Ο τίτλος της παράστασής μας είναι «Ο Πρίγκιπας που δεν του άρεσαν τα παραμύθια»

Το κείμενο του έργου υπογράφει ο Μάρκος Ιούλιος Δρουσιώτης και είναι βασισμένο στην αρχική ιδέα της δεκατετράχρονης Βερόνικας Αποστόλου.  Την αυθεντική μουσική των 5 τραγουδιών που ακούγονται στην παράσταση έγραψε ο Στυλιανός Γερασίμου και τους στίχους ο Πέτρος Κονόμου και ο Μάρκος Ιούλιος Δρουσιώτης. Το σχεδιασμό των κοστουμιών ανέλαβε η Κωνσταντίνα Ανδρέου και την κατασκευή της κούκλας η Βασιλική Ανδρέου. Στην παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί: Ξένια Μιχαήλ και ο Σταύρος Κωνσταντίνου και ο δύο έμπειροι στον τομέα του θεάτρου για παιδιά. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στις 10:00 π.μ.

Στην παράσταση συμμετέχει και μια κούκλα με τη φωνή της ηθοποιού Βίκης Γεωργιάδου.                               (Δεν είναι παράσταση κουκλοθεάτρου).

Η παράστασή μας είναι κατάλληλη για παρουσίαση στα παιδιά της Νηπιακής και Προδημοτικής με έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Η τιμή του εισιτηρίου διαφοροποιείται ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών που θα παρακολουθήσουν την παράσταση και υπάρχει ελάχιστη χρέωση για την κάθε επαρχία. Για πληροφορίες, για τις τιμές και κρατήσεις επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 99528174. (Άλλα τηλέφωνα επικοινωνίας: 99485083 και 22270420).

Λίγα λόγια για το έργο:

Οι ήρωες της ιστορίας μας είναι ο Πρίγκιπας που δεν του άρεσαν τα Παραμύθια και η αδελφή του η Νένα που αγαπά πολύ τα παραμύθια και τις μεταμφιέσεις μέσα από αυτά. Ένα βράδυ εμφανίζεται στον ύπνο του Πρίγκιπα η μπλε νεράιδα, που τον στέλνει να ταξίδι σε τρία παραμύθια, στα οποία συναντά τη Χιονάτη, την Γιασμίν από το παραμύθι του Αλαντίν και τον Κοντορεβυθούλη, οι οποίοι προσπαθούν να τον κάνουν να αγαπήσει τα παραμύθια.  Τα παιδιά συμμετέχουν στην παράσταση και μέχρι το τέλος του παραμυθιού ακούν σημαντικά μηνύματα όπως το πόσο σημαντικό είναι να λύμε «Ευχαριστώ» και «Παρακαλώ», πόσο σημαντικές είναι οι λέξεις ΑΓΑΠΗ, ΦΙΛΙΑ και ΥΠΟΜΟΝΗ, όπως επίσης το πόσο όμορφο είναι να δίνουμε σε άλλα παιδάκια, που δεν έχουν την ευκαιρία να έχουν όσα έχουμε εμείς, αντικείμενα που δεν χρειαζόμαστε πια.